Loading...

Eu, ARTIST

“M-am dus intr-un spatiu prea putin familiar, dar unde mai fusesem…un loc la malul apei, unde valurile mangaiau tarmul. Si nu era nimic in jur. Niciun copac, niciun animal, nici oameni. Dar totusi, simteam ca nu eram singura. De fapt nici nu-mi pasa.

Si eu unde eram? In apa. Eram transparenta, si totusi aveam forma. Eram una cu oceanul, si totusi eram eu. Puteam avea orice forma, puteam fi oriunde. Totul era sa vreau.

Ce faceam? Cu ce imi ocupam timpul? Ma jucam. Cu culori si forme. In jurul meu erau multe, multe particule. In diferite culori. Foarte vii. Poate fotoni. Particulele erau grupate pe culori, dar se amestecau dupa cum imi miscam mainile. Cream diferite forme, chiar structuri. Doar prin intentie si miscarea degetelor, a mainilor. Ma simteam maret, implinita. Cand imi luam atentia de la ce am creat, particulele alunecau usor, inapoi in grupurile de culoare. Si puteam s-o iau de la capat. Cu alte forme, cu alte structuri.

Dar ce erau acestea? Pentru ce le faceam? Pentru oameni! Ciudat
nu vedeam oameni pe mal, pe uscat. Dar stiam ca sunt acolo. Iar eu, prin culorile si formele create, le trasmiteam mesaje. Nu stiam ce mesaje, nu trebuia sa stiu ce inseamna. Trebuia sa le trimit. Si stiam ca fiecare le primeste si le foloseste cum stie mai bine. “

Dupa ce am retrait experienta unei unde de energie din negura vremii, m-am dus catre atelierul meu... Si am regasit culorile. Si formele. Si mesajele… obiectele, tablourile.

Deodata, le-am privit altfel. sunt un suflet care se joaca. creeaza. transmite mesaje - de Acolo, de Acasa.nu in cuvinte... in forme si culori.